Ziektekosten

De gezondheidszorg in het buitenland is niet altijd vergelijkbaar met de Nederlandse gezondheidszorg. Er kunnen ook grote prijsverschillen zijn. Daarom is een speciale ziektekostenverzekering belangrijk.

De ziektekostenverzekering van het Expat Pakket is altijd geldig in de gekozen regio. De verzekering is buiten de gekozen regio ook geldig tijdens privé- en zakenreizen. Spoedeisende medische hulp wordt dan volledig vergoed. De dekking buiten de gekozen regio geldt voor reizen van maximaal 120 aangesloten dagen.

De premie voor de rubriek ziektekosten stijgt per hoofdpremievervaldatum op het moment dat u de volgende leeftijdsgroep heeft bereikt. Het tarief kan aangepast worden aan de algemene kostenstijging van de gezondheidszorg.
U hebt de keuze uit:

  • drie pakketten: Standaard, Optimaal of Excellent
  • eigen risico van nihil, € 250,- of € 500,-- (het eigen risico is per verzekeringsjaar)

U betaalt premie per gezinslid (ook kinderen). De hoogte van de premie hangt, naast het gekozen pakket en eigen risico, af van de gekozen regio.

De alarmcentrale regelt en betaalt de ziekenhuisopname.

Een uitgebreide omschrijving van de dekking kunt u lezen in de voorwaarden.

Uw persoonlijke situatie bepaalt of u de Nederlandse basisverzekering moet aanhouden. Laat u goed informeren en neem contact met ons kantoor op.

Download:

Gezondheidsverklaring

 

Ziektekosten

Afhankelijk van het gekozen pakket (standaard/optimaal/excellent) bent u verzekerd voor de kosten voor ziekenhuis, specialist, geneesmiddelen, huisarts, tandheelkundige hulp (beperkt), bevalling (optimaal en excellent), paramedische hulp, thuisverpleging, revalidatie, tussentijds verblijf in Nederland.

Indien u wordt gedetacheerd binnen de EU of verdragslanden buiten de EU, blijft u verplicht verzekerd via de Nederlandse basisverzekering. De dekking is echter zeer beperkt. De ziektekostendekking van het ExpatPakket kan dan als aanvulling worden gebruikt. Er geldt dan een korting van maximaal 30% op de premies.

Acceptatie van de ziektekostenverzekering geschiedt aan de hand met een volledig aanvraagformulier met gezondheidsverklaring.

Voor meer informatie over de dekking klikt u hier.

Heeft u hulp nodig of wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Contact
© 2023 G&S Assurantiën | All rights reserved | Web design & development by: Dunico websites en reclame
© 2023 G&S Assurantiën | All rights reserved 
Web design & development by: Dunico websites en reclame
chevron-down