Over ons

Mijn naam is Magda van Suchtelen, al vanaf 1986 ben ik werkzaam in het verzekeringswezen. In 1992 heb ik besloten om voor mezelf te beginnen en ben ik gestart met mijn bedrijf G & S Assurantiën. Al meer dan 30 jaar heb ik ervaring in de complexe wereld van de financiële dienstverlening.

Het behouden van mijn klanten is mijn hoogste prioriteit. De meeste klanten maken al jarenlang gebruik van mijn diensten en inmiddels hebben veel van hun kinderen mij ook het vertrouwen gegeven om hun zaken te regelen.

Klantvriendelijkheid, korte lijnen en vragen of problemen adequaat oplossen zijn kenmerkend voor mijn dienstverlening. Ik denk in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden.

Samen kijken wij naar uw wensen en vertalen wij uw wensen naar de juiste verzekeringen en/of diensten. Met de juiste (verzekerings)oplossing hoeft u zich immers geen (financiële) zorgen te maken. Een geruststellende gedachte.

Waarom moet u bij G & S Assurantiën zijn?

Bij G & S Assurantiën bouw je aan meer dan een verzekering en krijgt u geen loze beloftes en verwachtingen, maar duidelijkheid en transparantie. Dat is waar G & S Assurantiën voor staat.

Als financieel dienstverlener ben ik verplicht om over een beroepskwalificatie te beschikken om mijn adviesbevoegdheid te mogen uitvoeren. Om deze beroepskwalificatie geldig te houden, moet ik permanent actueel blijven en binnen bepaalde periodes een examen doen voor ieder vakgebied waarin ik adviseer. Vanzelfsprekend voldoe ik aan deze wettelijke verplichtingen en heb ik alles wat nodig is in mijn bezit en meer.

Benieuwd naar wat G & S Assurantiën voor u kan betekenen? 
Neem contact met ons op of bel direct.

Benieuwd naar wat G & S Assurantiën voor u kan betekenen? Neem contact met ons op of bel direct.

© 2023 G&S Assurantiën | All rights reserved | Web design & development by: Dunico websites en reclame
© 2023 G&S Assurantiën | All rights reserved 
Web design & development by: Dunico websites en reclame
chevron-down