Aansprakelijkheid voor Beroepen

Met een aansprakelijkheidsverzekering voor beroepen verzekert u zich tegen financiële schade wanneer u of een van uw medewerkers een beroepsfout maakt. De aansprakelijkheidsverzekering voor beroepen beperkt zicht niet tot materiele schade maar biedt juist dekking biedt voor de zogenaamde “zuivere vermogensschade”

De aansprakelijkheidsverzekering voor beroepen is heel belangrijk als u adviserend werk doet, bijvoorbeeld als accountants belastingadviseur, notaris, architect, ingenieur of bedrijfsadviseur, maar zeker ook in de zorg.

De leveringsvoorwaarden of de opdrachtomschrijving vormen het juridisch uitgangspunt voor een overeenkomst tussen u en uw opdrachtgever. Bij uw dienstverlening verwacht de opdrachtgever een uitstekend product of kwaliteit van dienstverlening. Bij vergissingen, onachtzaamheden, nalatigheden, verzuimen, onjuiste adviezen of dergelijke fouten gemaakt bij werkzaamheden, voldoet uw dienst niet meer aan de overeenkomst en kunt u hiervoor aansprakelijk worden gesteld. U loopt hiermee het risico op een aanzienlijke schadeclaim.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Heeft u hulp nodig of wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Contact
© 2023 G&S Assurantiën | All rights reserved | Web design & development by: Dunico websites en reclame
© 2023 G&S Assurantiën | All rights reserved 
Web design & development by: Dunico websites en reclame
chevron-down