Ongevallenverzekering Collectief

Jaarlijks raken veel mensen betrokken bij een ongeval, zowel tijdens werktijd als tijdens privétijd. Als een van uw medewerkers een ongeval krijgt, dan kan dit ernstige gevolgen hebben, ook financieel. Dit geldt niet alleen voor uw medewerker (en zijn gezin), maar ook u als werkgever.

Een ongevallenverzekering collectief geeft t u en uw medewerkers in dat geval de financiële zekerheid die op dat moment nodig is en creëert u een financieel vangnet voor uw medewerkers of hun nabestaanden.

De ongevallenverzekering verstrekt een eenmalige uitkering, wanneer u of een van uw medewerkers door een ongeval overlijdt of blijvend invalide wordt. Met de ongevallenverzekering collectief voldoet u als werkgever met deze ongevallenverzekering aan de morele verplichting om een dergelijke voorziening te treffen.

In veel CAO’s is er niet voor niets bepaald dat er een ongevallenverzekering collectief voor medewerkers moet worden afgesloten..

Er zijn diverse mogelijkheden. Zo kunt u uw medewerkers een verzekering bieden die 24 uur per dag en wereldwijd dekking biedt. Dus ongeacht of uw werknemer zijn of haar beroep uitoefent wanneer het ongeval plaatsvindt of u kunt kiezen voor 'functiedekking' (inclusief 'komen-en-gaan'), waarbij beroepsuitoefening wél een voorwaarde is voor dekking.

Daarnaast heeft u de keuze om uitkering te koppelen aan jaarsalaris of uitgaan van een vast bedrag. Stagiaires en uitzendkrachten zijn ook verzekerbaar.

De acceptatie van uw werknemers is snel geregeld, zonder gezondheidswaarborgen.

Een ongevallenverzekering is op vele manieren af te sluiten..

Wij adviseren u graag over deze verzekering en de mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u hulp nodig of wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Contact
© 2023 G&S Assurantiën | All rights reserved | Web design & development by: Dunico websites en reclame
© 2023 G&S Assurantiën | All rights reserved 
Web design & development by: Dunico websites en reclame
chevron-down